mszs Napisano 26 Maja Udostępnij Napisano 26 Maja (edytowane) Chcę zmienić zębatkę na narrow wide, szukam opinii o tych Deckas, ile km można na niej zrobić lub czy dołożyć na jakąś innej firmy. Edytowane 26 Maja przez mszs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 26 Maja Udostępnij Napisano 26 Maja Można zrobić na niej te samo km ile na dowolnej innej aluminiowej nawet tej 10x droższej. Nie bardzo rozumiem, że chcesz zmienić na narrow-wide. To co masz obecnie? Napinacz/prowadnicę? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mszs Napisano 26 Maja Autor Udostępnij Napisano 26 Maja Ale chyba są trwalsze i mniej trwałe. Mam 3 zębatki shimano i chcę zmienić na 1 narrow wide. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chleje24na7 Napisano 26 Maja Udostępnij Napisano 26 Maja (edytowane) Amelinowe zębatki są mniej trwałe niż stalowe (stalowa NW z SLX M7000 była nie do zarżnięcia), ale serio zębatka za 15-30zł (zależnie czy ali czy ale) starczy Ci na kilka tysięcy kilometrów i nawet nie ma co się przejmować/bawić w inne itp. chyba, że masz węża w kieszeni lub jesteś na tyle sknerą by rozważać różnice w wydatku do 20 zł na rok kalendarzowy. Edytowane 26 Maja przez Chleje24na7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 26 Maja Udostępnij Napisano 26 Maja W alu naprawdę na trwałości żadnej różnicy nie ma. Wszyscy mają prefabrykat z chin z tego samego stopu 7075. Obróbka jest bardzo bobrze zmałpowana z produktów starających się być na siłe premium (w rzecywistości to tylko ładnie wyglądająca butikówka). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi