Filip71 Napisano 25 Maja Udostępnij Napisano 25 Maja Hejka, Mam rower na 105 Di2. Przy podłączeniu do ładowania zauważyłem, że we wtyczce kabla do ładowania, który się podłącza do przerzutki jeden z bolców wystaje ponad inne - jak widać na zdjęciu. Nie wpływa to na proces ładowania ale nie wiem czy tak powinno być czy nie. Mam cały rower na gwarancji więc mogę to ew. zareklamować. Jak jest u Was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niziol Napisano 25 Maja Udostępnij Napisano 25 Maja U mnie wygląda to dokładnie tak samo więc chyba jest okey. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Electronite Napisano 25 Maja Udostępnij Napisano 25 Maja https://www.bike-components.de/assets/p/i/1280x960/415869.avif TTTM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi