Ktyczynski Napisano 25 Maja Udostępnij Napisano 25 Maja Cze, szukam nóżki do Marina Four Corners najlepiej podwójnej bo przy pojedynczych i sakwach z przodu wyładowanych po brzegi żadna nie była w stanie trzymać roweru w poziomie. Na tył nie daje sakw bo moje dupsko i tak wazy już za dużo i mimo że zmontowałem sobie tytanowe koło z tyłu to wole go więcej nie obciążać. Znalazłem fajną nóżkę Ursus Jumbo 80 ale ma ona złe mocowanie, z tego co wiem to większość podwójnych nóżek montuje się przy mufie na śrubę niestety w Marinie 4C nie ma takiej możliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chrismel Napisano 25 Maja Udostępnij Napisano 25 Maja Hebie, mocowana standardowo, ale nie wersji light tylko stalowa powinna wytrzymać. Chyba ta: https://www.hebie.de/en/parking/rear-stands/fix/661/ ale przejrzyj dokładnie ofertę bo kupowałem 3 lata temu i już zapomniałem co oferują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ktyczynski Napisano 26 Maja Autor Udostępnij Napisano 26 Maja Ok dzięki sprawdzę, może też ktoś mi wyjaśni dlaczego nie mam guzika do odpowiadania ludziom na posty, w ogóle nie mam możliwości cytowania ich postów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi