Krypto.Szosowiec Napisano 24 Maja Udostępnij Napisano 24 Maja Hej, Szukam serwisu rowerowego na terenie Warszawy, najlepiej specjalizującego się w rowerach szosowych. Mam rower z praktycznie w pełni schowanymi pancerzami, a chciałbym przejść z hamulców mechanicznych na hydrauliczne. Pisząc krótko, nie chce mi się samemu tego robić, bo wiem ile czasu to zajmuje. Normalnie waliłem na ślepo do Serwis Bajka, natomiast widzę że ich FB umarł, wieści o serwisie stacjonarnym brak, a na maila nie odpowiedzieli. Ktoś ma jakieś alternatywy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 24 Maja Udostępnij Napisano 24 Maja (edytowane) Może u skom`a 😁. EDIT. @Krypto.Szosowiec, że ja wcześniej nie skojarzyłem Twojego stylu pisania i poprawnej polszczyzny 🙂. Edytowane 24 Maja przez chudzinki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krypto.Szosowiec Napisano 24 Maja Autor Udostępnij Napisano 24 Maja Gdyby znał odpowiedź, to by nie było pytania 😉 Posiałem gdzieś dane do logowania do wcześniejszego konta i po dłuższej przerwie już nie chciało mi się szukać, na jakiego maila itd było założone. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chrismel Napisano 24 Maja Udostępnij Napisano 24 Maja Przez kilkanaście lat korzystałem z: http://www.rowery.com.pl/ Odkąd kupiłem stojak i trochę narzędzi coraz rzadziej do nich jeżdżę. Chyba że towarzysko albo z czymś grubszym ale każdą wizytę miło wspominam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcesco Napisano 24 Maja Udostępnij Napisano 24 Maja 3 godziny temu, Krypto.Szosowiec napisał: Pisząc krótko, nie chce mi się samemu tego robić, bo wiem ile czasu to zajmuje. Rób sam i podziel się przeżyciami 😁 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krypto.Szosowiec Napisano 24 Maja Autor Udostępnij Napisano 24 Maja Hamulce zamówione i będę instalował sam. Co może pójść nie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Punkxtr Napisano 24 Maja Udostępnij Napisano 24 Maja (edytowane) @Krypto.Szosowiec na fb i Insta publikowaliśmy posty nie dalej jak dziś i przedwczoraj. O zmianie adresu informacje wrzucamy cyklicznie od kilku miesięcy. Więcej byłoby przesadą 🙂 Jesteśmy na Gandhi 27/103 przy stacji metra Imielin, zapraszam serdecznie: pn-wt 12:00-20:00 śr-pt 9:00-17:00 Na mail rzeczywiście mogłem nie odpowiedzieć. Przeprowadzka, dodatkowo moje połamanie się na majówce spowodowały, że mogłem przeoczyć wiadomość. Przepraszam Cię najmocniej, jeśli nie otrzymałeś informacji zwrotnej 😕 Natomiast zawsze można się do nas dodzwonić w godzinach pracy (601 071 072). Co prawda czekamy na zamówione meble do części sklepowej, serwis również będzie znacznie rozbudowany. Ale pracujemy i każde z nas chętnie zajmie się Waszymi sprzętami. Dziś wyjechał od nas świetny Giant. Zdążyliśmy wyjąć zapieczoną sztycę z Canyona, czy naprawić uszkodzoną przerzutkę Di2. Zbudowaliśmy też prawdziwie wypasione bike spa dla Waszych rowerów - wkrótce wrzucę film na YT. Dla chętnych oczywiście dodatkowo pogaduchy i oglądanie takich rowerów, jak Biria Unplugged - 1 z kilku jeżdżących na świecie modeli. Do tego moc innych rarytasów. Wpadajcie śmiało! 🙂 Edytowane 24 Maja przez Punkxtr 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krypto.Szosowiec Napisano 25 Maja Autor Udostępnij Napisano 25 Maja @Punkxtr przepraszam. Nie mam konta na FB i bez logowania ostatnie Posty mam z lutego czy kwietnia 🤨 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi