witzar Napisano 24 Maja Udostępnij Napisano 24 Maja Szukam w miarę szybkiego roweru do jazdy po mieście, ścieżkach rowerowych, czasem po żwirze. Ma mieć prostą kierownicę, koła szersze niż szosowy, bez amortyzatora z przodu, ale np. może mieć karbonowy widelec. Pytanie dodatkowe: Gdzie w Warszawie są sklepy stacjonarne z takimi rowerami? Zależy mi na możliwości jazdy próbnej przed zakupem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bob23 Napisano 24 Maja Udostępnij Napisano 24 Maja (edytowane) Stałem przed podobnym wyborem i polecone zostały mi Giant FastRoad AR i Cube Nulane. W podobnych tematach przewijały się Marin DSX i Felt Verza Speed 20. Ja ostatecznie wybrałem Gianta FastRoad AR 2. A co do sklepu to nie jestem z Warszawy ale wiem, że macie tam Centrum Rowerowe, które we Wrocławiu oferuje bardzo duży wybór rowerów więc w stolicy pewnie będzie jeszcze lepiej. Edytowane 24 Maja przez Bob23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sanali Napisano 24 Maja Udostępnij Napisano 24 Maja Cześć, kupiliśmy dla mojej dziewczyny DSX2 - w centrum rowerowym w Łomiankach. Maja aukcje na allegro, więc jak coś ci wpadnie w oko to można kupić przez allegro z odbiorem osobistym (swego rodzaju rezerwacja). Na miejscu przymierzyć, pojeździć wkoło komina i zdecydować Na upartego to zakup przez internet więc jak nie uszkodzisz to możesz pojeździć po W-wa i odstąpić od umowy do 14 dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Greg1 Napisano 24 Maja Udostępnij Napisano 24 Maja Ja ze swojej strony kolejny raz polecę Cube Nulane Pro, ewentualnie podstawowy Cube Nulane, od tego roku zwany przez producenta Cube Nulane ONE. Mają one sztywne osie, karbonowy widelec, fabrycznie są na oponach 40c (zmieszczą więcej). Pro jest na napędzie 2x10 GRX a podstawowy Nulane na 2x8 Shimano Claris. Oczywiście hamulce tarczowe hydrauliczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi