Kadziunt Napisano 23 Maja Udostępnij Napisano 23 Maja Witam . Czy ktoś kojarzy zębatkę 26t do napędu 12 rzędowego sram z offsetem 3 mm znaczy pod oś Boots. Chciałem se w życiu ulżyć ale z tego co widzę w sensownych pieniądzach nie ma nic. Gabraruk ma taką 26 ale offset to 7 mm i nie wiem czy mi spasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojcio Napisano 23 Maja Udostępnij Napisano 23 Maja Mi wystarczyła zmiana z 32 na 30. 28t jest dostępna i tania. Jeśli masz kasetę 10/52 to można przesadzić. Weź 28, zobacz tanim kosztem (80PLN) czy to nie starczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kadziunt Napisano 24 Maja Autor Udostępnij Napisano 24 Maja Pół dnia szukałem i nie mogłem znaleźć a chwilę po napisaniu posta znalazłem https://alugear.com/chainrings-1x/220-oval-boost-for-sram-3-bolts-mtb.html zamowilem, przyjdzie zobaczymy czy to bangla, jak protestuje to napiszę bo widzę że co jakiś czas ktoś szuka do srama takich mniejszych zebatek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kadziunt Napisano 18 Czerwca Autor Udostępnij Napisano 18 Czerwca Jak by ktoś szukał to sprawa wyglada tak. Zębatka super wykonana i pasuje. Skróciłem łańcuch wszytko śmiga jak należy. Jak co to brać smialo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi