jasmin Napisano 23 Maja Udostępnij Napisano 23 Maja Cześć. Gdzie mogę kupić nowa baterię do rowerów Bulls. Na stronie https://www.bulls-bikes.com/gb-en/ nie znalazłem. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 23 Maja Mod Team Udostępnij Napisano 23 Maja Masz tam na stronie w zakładce "contact". Tam uderzaj żeby się dopytać. Takie części najczęściej dostępne są tylko u dystrybutora/producenta. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowerowe_lowe Napisano 23 Maja Udostępnij Napisano 23 Maja i to jest właśnie zmora baterii wbudowanych w ramę że potem ciężko dobrać odpowiedni produkt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasmin Napisano 23 Maja Autor Udostępnij Napisano 23 Maja (edytowane) @rowerowe_lowe nie zgadzam się że to jest problem wbudowanych baterii. To jest problem z kupowaniem u producenta który sprzedaje rowery średnio po 20k a nie udostępnia podstawowej dedykowanej części zamiennej tj. baterii która się zużywa. Z większością dystrybutorów na Polskę Bulls jest slaby kontakt lub nie ma kontaktu. Kupując Rockridera baterie zamienna masz z polki - od ręki za 1500. Tutaj moze się okazać ze nawet jak znajda baterie to będzie kosztować 4-5k i bo to jest zamknięty system Bosha i nie da się jej przelutować w garażu ? Albo ja zle szukam i zamiast pod producenta i model powinienem szukać pod system który jest wspólny dla wielu marek. Tutaj mamy Bosh CX4 wiec może to jest ta bateria Bosch EB12100011 ? Edytowane 23 Maja przez jasmin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikbar1 Napisano 23 Maja Udostępnij Napisano 23 Maja Jak masz tam silnik boscha, to po prostu kup baterię boscha, która będzie pasować, jak masz smart,to musi być smart. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowerowe_lowe Napisano 24 Maja Udostępnij Napisano 24 Maja siema znalazłem coś takiego https://greencell.global/pl/baterie-do-e-bike/3173-green-cell-bateria-do-roweru-elektrycznego-36v-78ah-281wh-frame-type-ebike-2-pin-do-ducati-torpado-chrisson-z-ladowarka.html może pomogłem pozdro;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sonix Napisano 26 Maja Udostępnij Napisano 26 Maja Hej. Sprawdź na olx ostatnio widzialem jakies 3 sztuki wystawione. Musisz zwrócić jednak uwagę czy jest dedykowana do Twojego modelu bo w zależności od rocznika roweru baterie się różniły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi