novis Napisano 22 Maja Udostępnij Napisano 22 Maja Witam, przychodzę z następującym pytaniem. Czy warto zwrócić uwagę na tłumiki z Chin? Jaka jest ich jakość i czy przychodzą sprawne? Rozważam zakup takiego tłumika bo cena jest naprawdę atrakcyjna w porównaniu do rynku polskiego (600zł Polska, 100-150zł Chiny). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 22 Maja Udostępnij Napisano 22 Maja Kupowałem na Ali do EPIXONa, 140zł (w PL 400-500zł). Przyszedł oryginał, w pełni sprawny, nieśmigany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
novis Napisano 22 Maja Autor Udostępnij Napisano 22 Maja @DokumosaCzyli na ogół warto, skoro niska cena i przychodzi nowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 22 Maja Udostępnij Napisano 22 Maja (edytowane) Ja jestem zadowoliny. Koniec końców jak się zabrałem za wyminę okazało się, że wystarczyło dolać oleju do posiadanego pierwotnie. Edytowane 22 Maja przez Dokumosa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi