fielep Napisano 21 Maja Udostępnij Napisano 21 Maja Witam forumowiczów, ostatnio napotkał mnie problem w amortyzatorze mianowicie przy hamowaniu jest wyczuwalny luz. Czy da się to jakoś naprawić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seba8121 Napisano 21 Maja Udostępnij Napisano 21 Maja Sprawdzałeś dokładnie w którym miejscu pojawił się luz ? Może to nie amortyzator, a stery przy główce ramy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fielep Napisano 21 Maja Autor Udostępnij Napisano 21 Maja @seba8121Sprawdzałem dokładnie, włożyłem palec między górną goleń a dolną i czuć wyraźny luz przy ruszaniu rowerem przód tyl. Dodam jeszcze, że zostały wymienione tuleje ślizgowe i golenie dolne przez serwis gwarancyjny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi