Asthor Napisano 21 Maja Udostępnij Napisano 21 Maja Cześć ;3 Szukam roweru MTB, który miałby być głównie na proste, leśne ścieżki. Fajnie, aby mógł osiągnąć w miarę szybkość oraz żeby praca na nim nie była zbyt męcząca nawet na nieco dłuższych dystansach. Od święta jakaś trudniejsza trasa, czasami gdzieś na miasto po bułki. Już naprawdę dostaję kićka, bo nie wiem, co wybrać, ale na razie najbardziej w tym budżecie skłaniam się do rometa ramblera 9.4 (1800zł), albo Kross level 3.0 (2050). I zastanawiam się co lepsze xd Chyba, że polecicie coś jeszcze innego xd? Jako, że tutaj na pewno sporo specjalistów na pewno doradzicie coś świetnego xd. Pozdrawiam i z góry dziękuję za pomoc :3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xgrzehoox Napisano 21 Maja Udostępnij Napisano 21 Maja https://www.intersport.pl/rower-genesis-23-impact-4-2-29-3x9.html#cid=1890&tid=1?iclid=1-216106f5-316b-36fb-80fb-d66b31f50661-a92748&utm_campaign=afiliacja&utm_medium=cps&utm_source=wedare_525887 Nie jest to nic świetnego ale ciężko obecnie o coś lepszego za 2k. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 21 Maja Udostępnij Napisano 21 Maja @Asthor, wrzuć linki, bo co rok modelowy to coś się zmienia. Propozycja Genesis` a jak najbardziej na tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keltu Napisano 21 Maja Udostępnij Napisano 21 Maja Jeśli chodzi o tego Genesisa to wchodzi jeszcze kod rabatowy "pepper5" obniża cenę do 1899 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asthor Napisano 21 Maja Autor Udostępnij Napisano 21 Maja Widziałem też tego Genesisa, chociaż markę znam trochę gorzej od Krossa czy Rometa (laik ze mnie xd) a podzespoły chyba dość podobne. Co dokładnie do interesujących mnie modeli: Romet Rambler R9.4 grafitowy 2023 - R23A-MTB-29-20-3113A - 14812377757 - Allegro.pl Męski Rower hardtail KROSS KR LEVEL 3.0 23KRLVL30MRDWHT – Internetowy Sklep Sportowy Martes Sport (sklepmartes.pl) O te dokładnie modele by mi chodziło o.o chyba, że właśnie coś lepszego można wyłapać w rozsądnych pieniądzach :3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo59 Napisano 21 Maja Udostępnij Napisano 21 Maja https://allegro.pl/oferta/rower-kands-balaton-rama-19-15275919907 Korba trekkingowa - lepsza jeśli chcesz "robić prędkość" , na octalinku. Niestety napis na ramie jaki jest każdy widzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keltu Napisano 21 Maja Udostępnij Napisano 21 Maja @Asthor Sęk w tym że oba wymienione rowery właściwie w niczym nie są lepsze od tego Genesisa, więc dopłacasz te 250-350 zł. właściwie nie wiadomo za co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 22 Maja Udostępnij Napisano 22 Maja @Asthor, osprzętowo Genesis. Z Twoich propozycji trudna decyzja, bo gdyby nie hamulce SRAM w Krossie to brałbym jego, ale Romet znowu ma klamkomanetki (problem jeżeli w przyszłości chciałbyś coś wymieniać) i piasty Guli (Shimano jakoś bardziej do mnie przemawiają). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi