Krypto.Szosowiec Napisano 21 Maja 2024 Napisano 21 Maja 2024 Hej, Jest tu jakiś użytkownik Terra Speed 35c ? Potrzebuję informację, jaka jest ich realna szerokość. Cytuj
chrismel Napisano 21 Maja 2024 Napisano 21 Maja 2024 Nie jest to odpowiedź na Twoje pytanie ale mam takie info - te opony bardzo szybko zużywają się na asfalcie. Osobiście nie sprawdzałem ale temat często się przewija w necie. Cytuj
Krypto.Szosowiec Napisano 21 Maja 2024 Autor Napisano 21 Maja 2024 No właśnie szukam jakiś opon, pewnie 80% asfalt, 20% żwir. Myślę nad Schwalbe G One Allround lub Vittoria Terreno Zero. Cytuj
olo850 Napisano 21 Maja 2024 Napisano 21 Maja 2024 Specialized pathifinder, jeżeli bezdętki to GP5000 w odpowiedniej szerokości. Vittoria Terreno Zero w terenie nie ma żadnej przewagi a na asfalcie nie jest mistrzem szybkości - miałem, mogę Ci sprzedać dwa razy używane (jakieś 300 km przebiegu), nie pasują mi na obręcz hookless, szerokość chyba 38. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi