Krypto.Szosowiec Napisano 21 Maja Udostępnij Napisano 21 Maja Hej, Jest tu jakiś użytkownik Terra Speed 35c ? Potrzebuję informację, jaka jest ich realna szerokość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chrismel Napisano 21 Maja Udostępnij Napisano 21 Maja Nie jest to odpowiedź na Twoje pytanie ale mam takie info - te opony bardzo szybko zużywają się na asfalcie. Osobiście nie sprawdzałem ale temat często się przewija w necie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krypto.Szosowiec Napisano 21 Maja Autor Udostępnij Napisano 21 Maja No właśnie szukam jakiś opon, pewnie 80% asfalt, 20% żwir. Myślę nad Schwalbe G One Allround lub Vittoria Terreno Zero. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olo850 Napisano 21 Maja Udostępnij Napisano 21 Maja Specialized pathifinder, jeżeli bezdętki to GP5000 w odpowiedniej szerokości. Vittoria Terreno Zero w terenie nie ma żadnej przewagi a na asfalcie nie jest mistrzem szybkości - miałem, mogę Ci sprzedać dwa razy używane (jakieś 300 km przebiegu), nie pasują mi na obręcz hookless, szerokość chyba 38. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi