irenao993 Napisano 20 Maja Udostępnij Napisano 20 Maja (edytowane) Witajcie, wiem, że może katuje temat i powinnam się wybrać do bikefittera ale podpowiedzcie czy ten rower jest na mnie za duży? To jest mój pierwszy gravel wcześniej jeździłam na ebike rozmiar M, a Canyon gravela sugerował mi XS ale pomyślał, że gdzie XS wzięłam coś pomiędzy więc S. Dopiero po kupnie roweru zaczęłam czytam, oglądać i się zastanawiać czy jednak nie ten Xs bo okazuje się, że tego typu rower trzeba brać na wymiar bądź mniejszy ale…. Jeździłam na nim podniosłam siodło zrobiłam na razie pierwsze 30km i niby wszystko ok, myślę, że mam dość długie kulasy i ręce. Ewentualnie czytałam coś o skróceniu mostkiem ale mam wciąż te 30 dni na zwrot. Dodam fotkę w laczkach z Zakopanego i sadełkiem na wierzchu sorka Doświadczeni może coś podpowiedzą. Pozdrawiam 👋 Edytowane 20 Maja przez irenao993 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KSikorski Napisano 20 Maja Udostępnij Napisano 20 Maja Jak dla mnie to na dłuższą metę będą Cię bolały łokcie od przeprostu, ale nie mam widoku od frontu. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 21 Maja Mod Team Udostępnij Napisano 21 Maja Nie napisałaś ile masz wzrostu, ale niska nie jesteś, a rozmiar na pierwszy rzut oka wydaje się być OK. Zamykam, bo o to prosiłaś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 21 Maja Mod Team Udostępnij Napisano 21 Maja Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia:- pkt 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu- podobny temat już istnieje- narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności.Zasady pisania na forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi