iordan Napisano 19 Maja Udostępnij Napisano 19 Maja Cześć. Bardzo dawno nie jeździłem rowerem i chciałbym wykorzystać ten środek komunikacji jako uzupełnienie komunikacji miejskiej i samochodu, zwłaszcza, że robi się piękna pogoda. Poruszałbym się 70% czasu po mieście i 30% czasu po ubitych leśnych ścieżkach rowerowych. Chciałbym przeznaczyć na jeden rower ok. 1000zł, mowa więc o rowerze używanym. Poszukuję od razu drugiego podobnego dla dziewczyny. Ja 177cm/75kg, Dziewczyna 167cm/53kg Mieszkamy w Poznaniu, w tych okolicach szukaliśmy rowerów. Jakie rozmiary, marki, modele powinniśmy szukać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iordan Napisano 19 Maja Autor Udostępnij Napisano 19 Maja dla porównania, przy nagięciu budżetu, znalazłem takie nowe: Bicicleta Cannondale Trail 8 2023 - Fabregues Bicicletas Rower Madani Cabrero Piaskowy (madani-sports.eu) LAZARO ELITARY TX MĘSKI (lazaro-bike.pl) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi