spidelli Napisano 17 Maja Udostępnij Napisano 17 Maja Cześć, Jedną z opcji na zbliżający się urlop jest trip z Warmii do Wilna. Z grubsza jakieś 420 km w jedną stronę. Połowa trasy wypadnie w PL, po przekroczeniu granicy zostaje jakieś 200 km do Wilna. To ta wg wstępnie wytyczonej trasy, bez uwzględniania noclegów. Potrzebowałbym właśnie namiaru na miejsca noclegowe - w Wilnie i gdzieś w połowie drogi między Wilnem a granicą. Oczywiście szukam na własną rękę ale może ktoś przerabiał temat niedawno i ma aktualne informacje, może jakieś noclegi u Polaków? Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EASY77 Napisano 23 Maja Udostępnij Napisano 23 Maja W Sejnach masz klasztor, tam można pokój wynająć a to już pod granicą polsko-litewską. Poza tym dalej jechaliśmy i spaliśmy w lasach w namiotach w miejscach do tego wyznaczonych. Jeśli planujesz pod dachem to już nie pomogę bo nie korzystałem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spidelli Napisano 23 Maja Autor Udostępnij Napisano 23 Maja @EASY77 Dzięki, zaciekawiłeś mnie tymi leśnymi miejscami do spania. Niestety urlopu będzie za skąpo na Wilno i zostaje objazd Mazur. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EASY77 Napisano 23 Maja Udostępnij Napisano 23 Maja (edytowane) no szkoda, bo te lasy litewskie i litewska wieś to ładne miejsca, puste i zadbane. Jakbyś chciał trasę i jednak się wybierał to daj znać. Oczywiście trasa przykładowa, którą ja robiłem. Ale miejsca spania zaznaczałem. Edytowane 23 Maja przez EASY77 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spidelli Napisano 24 Maja Autor Udostępnij Napisano 24 Maja Chętnie skorzystam, wysłałem PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spidelli Napisano 24 Maja Autor Udostępnij Napisano 24 Maja Wielkie dzięki za gpx 👍 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi