spidelli Napisano 17 Maja Napisano 17 Maja Cześć, Jedną z opcji na zbliżający się urlop jest trip z Warmii do Wilna. Z grubsza jakieś 420 km w jedną stronę. Połowa trasy wypadnie w PL, po przekroczeniu granicy zostaje jakieś 200 km do Wilna. To ta wg wstępnie wytyczonej trasy, bez uwzględniania noclegów. Potrzebowałbym właśnie namiaru na miejsca noclegowe - w Wilnie i gdzieś w połowie drogi między Wilnem a granicą. Oczywiście szukam na własną rękę ale może ktoś przerabiał temat niedawno i ma aktualne informacje, może jakieś noclegi u Polaków? Dzięki! Cytuj
EASY77 Napisano 23 Maja Napisano 23 Maja W Sejnach masz klasztor, tam można pokój wynająć a to już pod granicą polsko-litewską. Poza tym dalej jechaliśmy i spaliśmy w lasach w namiotach w miejscach do tego wyznaczonych. Jeśli planujesz pod dachem to już nie pomogę bo nie korzystałem. 1 Cytuj
spidelli Napisano 23 Maja Autor Napisano 23 Maja @EASY77 Dzięki, zaciekawiłeś mnie tymi leśnymi miejscami do spania. Niestety urlopu będzie za skąpo na Wilno i zostaje objazd Mazur. Cytuj
EASY77 Napisano 23 Maja Napisano 23 Maja (edytowane) no szkoda, bo te lasy litewskie i litewska wieś to ładne miejsca, puste i zadbane. Jakbyś chciał trasę i jednak się wybierał to daj znać. Oczywiście trasa przykładowa, którą ja robiłem. Ale miejsca spania zaznaczałem. Edytowane 23 Maja przez EASY77 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi