bartus8080 Napisano 17 Maja Udostępnij Napisano 17 Maja (edytowane) Cześć:) To mój pierwszy post tutaj. Jestem rowerowym laikiem. Chcę kupić rower Crossowy do 3 tyś. Mam 185 wzrostu i waga 105kg - nie śmiać się Pytanie czy warto kupować rowery nowe (nieużywane), ale sprzed 3 lat - przez Internet ? Chodzi mi oczywiście o to, że są lepsze, ceny ale jak czas wpływa na rower? Co np z oponami itp. Wiem, że najlepiej pójść do sklepu rowerowego i wypróbować różne opcje i pewnie tak zrobię. Czy warto dokładać do sprzętu deore, czy przysłowiowy rower na "altusach", również jest ok dla początkującego - tylko tak bez marketingu, tak realnie jak to wygląda - bo może nie warto dopłacać? Planuję jeździć po mieście, polnych drogach i lasach tak 50/50. Powiedzmy 2 x w tygodniu po kilkadziesiąt kilometrów w terenie i na co dzień krótkie trasy po mieście. Jakieś zaufane sklepy? - może ktoś z Rzeszowa? Czy marki rowerów mają większe znaczenie? Czy rowery Indiana z Media ekspert to zawsze będzie sh*t? Edytowane 17 Maja przez bartus8080 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi