RafalG Napisano 16 Maja Udostępnij Napisano 16 Maja Cześć. Czy jest w Garmin Edge Explore 2 licznik przebiegu całkowitego? Najlepiej taki, w którym mozna wpisać wartość początkową. Taka funkcja jest w każdym liczniku za 50zł a w Garminie nie mogę tego odszukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 16 Maja Udostępnij Napisano 16 Maja (edytowane) Bo garmin to nie jest "licznik" dla emeryta, któremu się nudzi tylko profesjonalny komputer rowerowy. Służy do nawigowania, treningu, zapisywania śladu gps i analizy parametrów jazdy. Wszystkie dane masz zsumowane na garmin connect, współczesny licznik jest od zbierania danych i przesyłania na serwer a nie magazynowania Edytowane 16 Maja przez Mihau_ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RafalG Napisano 16 Maja Autor Udostępnij Napisano 16 Maja Nerwowy gość... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecio Napisano 16 Maja Udostępnij Napisano 16 Maja Tak jest taka możliwość. W connect masz takie dane, ładnie rozbite na to ile w ciągu tygodnia robisz, miesiąca , roku...Masz ile całkowity dystans wynosi dla danego roweru, możesz zerować, cudować , co tylko chcesz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zekker Napisano 17 Maja Udostępnij Napisano 17 Maja 10 godzin temu, RafalG napisał: Cześć. Czy jest w Garmin Edge Explore 2 licznik przebiegu całkowitego? Najlepiej taki, w którym mozna wpisać wartość początkową. Taka funkcja jest w każdym liczniku za 50zł a w Garminie nie mogę tego odszukać. Z głównego ekranu -> historia -> podsumowanie (chyba, po angielsku history -> totals). Jeżeli nic nie zmienili od czasu Edge Touring, to w urządzeniu nie da się tego edytować. Trzeba wyciągnąć odpowiedni plik .fit i go edytować. Plik zapewne jest w Garmin/totals. Do edycji można użyć Fit csv Tool: https://developer.garmin.com/fit/fitcsvtool/editing-files/ Jak ci nie przeszkadza pchanie danych w internet, to wspominany Connect będzie pewnie dobrym miejscem do przeglądania statystyk. Jak przeszkadza, to po prostu spisuj dane z zapisanych wycieczek do arkusza kalkulacyjnego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RafalG Napisano 17 Maja Autor Udostępnij Napisano 17 Maja Dzięki. O to mi chodziło. Czyli w Connect można to zrobić. Po prostu potrzebuję tych danych do mierzenia przebiegu całkowitego roweru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cervandes Napisano 18 Maja Udostępnij Napisano 18 Maja Mi to robi opcja sprzęt. Dodajesz sprzęt w postaci roweru, potem ustawiasz, że każdą aktywność np jazda górska robisz tym sprzętem i się liczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi