kazafaza Napisano 2 Września Udostępnij Napisano 2 Września No widzisz, shoe-fitting już istnieje od dawna (Shimano Custom Fit), co za tym idzie również cleat-fit (Look, Ergon itd). Na pro-poziomie istnieje również clothes-fitting. Trzymam kciuki aby Twoje treningi były na tyle owocne, że dojrzejesz do takich fanaberii. Ja zaś najbardziej czekam na forum-fitting, żeby sprawdzić czy ktoś się nadaje na dodawanie treści do forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leon7877 Napisano 2 Września Udostępnij Napisano 2 Września No, cóż. Jest popyt, to trzeba strzyc baranów. Pobieranie pieniędzy za to że komuś powiesz czy buty są za małe czy za duże. Ja nie jestem przeciw, jeśli ktoś potrzebuje specjalisty żeby mu powiedział jak ustawić wysokość siodełka, albo jaki numer buta ma założyć to niech mu płaci. Jedynie te angielskie nazwy mnie śmieszą, ale gdyby to przetłumaczyć na polski to byłoby jeszcze śmieszniej. Shoe-fitter brznmie śmiesznie, ale dopasowywacz butów jeszcze śmieszniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 2 Września Mod Team Udostępnij Napisano 2 Września A słyszałeś kiedyś o dobrym krawcu, albo szewcu ? To co w tym dziwnego, że ktoś szuka możliwie najlepszego dopasowania ? Istnieje nawet możliwość, że sam byś zauważył jakąś poprawę - mniejszą lub większą, ale nie możesz tego wykluczyć, skoro nie próbowałeś. Dodam, że 4 litery też dopasowują, jakbyś chciał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemeg Napisano 2 Września Udostępnij Napisano 2 Września Nie no po co szyć dobry garnitur jak są sklepy. A w sumie to nawet nie ma co iść nawet do Lancerto czy Bytomia, w HM też kupisz portki i marynarkę. Cała reszta to barany co się dają golić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi