dawidSz85 Napisano 15 Maja Udostępnij Napisano 15 Maja (edytowane) Dzień dobry Wszystkim, Szukam pomocy w rozszyfrowaniu typu i modelu bębenka celem zakupu nowego. Normalnie oddałbym to do serwisu ale terminy w maju mają kosmiczne...3/4 tygodnie 🫣 Kilka słów o napędzie. Jest to 2x10 Shimano GRX w Cannondale Topstone 2 2022r. Bębenek ma na sobie jedynie napis VHP. Może wiecej pomogą zdjęcia załączone do postu. Jak coś więcej jest potrzebne to piszcie, mogę całe to rozebrać i podesłać więcej zdjęć, lub pomierzyć średnice. Bębenek przy kreceniu korba w tył strasznie 'huczy' i ma luz osiowy względem piasty. Dodam, że benenek był już wymieniany na gwarancji i zapewniono mnie, że ten jest bardziej 'wytrzymały'...padł po 3tys. km... poprzedni po 4tys. km. 😠. Nie myje roweru myjką ciśnieniową.... Za wszelką pomoc jestem wdzięczny, link do aukcji/sklepu gdzie go kupię lub inne. Pozdro, Dawid Edytowane 15 Maja przez dawidSz85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawidSz85 Napisano 15 Maja Autor Udostępnij Napisano 15 Maja Kilka zdjęć już samego bębenka. Powodem awarii byla poluzowana śruba mocującą bębenek. Niemniej wymienię go. Jakieś pomysły co to jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leejoonidas Napisano 15 Maja Udostępnij Napisano 15 Maja (edytowane) Bontrager RX-342 11-Speed Road Freehub Body 142mm OLD Edytowane 15 Maja przez leejoonidas 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawidSz85 Napisano 16 Maja Autor Udostępnij Napisano 16 Maja Dziękuję za odpowiedź. Część zamówiona. Dostępność fatalna, ale cena przystępna 😉. Oby to było to.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spidelli Napisano 16 Maja Udostępnij Napisano 16 Maja (edytowane) Może i mnie ktoś podpowie, kaseta 10-rzędowa, oś 12x142, 3 zapadki: Ewentualnie zamiennik, gdyby trzeba było wymienić. Zupełnie nie ogarniam tematu... Edytowane 16 Maja przez spidelli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi