caballoBlanco Napisano 14 Maja Udostępnij Napisano 14 Maja Hej, Jeżdze sobie na szosie troszkę, coraz szybciej, coraz żwawiej. Pozycja jest mniej więcej dobra, chociaż nie wiem powinienem kiedykolwiek czuć dwugłowe (tył uda) podczas treningów? W miarę się przyzyczaiłem po (2 latach) nie regularnego jeżdzenia to jazdy na baranku, żadko jezdze w dropach, próbuje mięć bardzije zgiete lokcie i sie pochylać, ale troche mam mało miejsca rower rozmiar 54 stevens aspin 2021, a ja mam 179 wzrostu + dlugi tułów (tzn. zawsze mi tak mówili ty masz dlugi tylow pewnie dobrze plywasz itp. żeby zlapac ten przód - te rogi takie do góry na końcu baranka, i pochylając się mieć przedramie mniej wiecej bardziej rownlolegle z podlozem, to jest mi ciezko i czuje ze bardzo zginam kręgosłup na tyle że jest to niewygodne, zadstanawiam sie nad proba wydluzenia mostka, lub kierownicy (odrazu skoryguje szerokosc kierownicy), czy to jest dobry pierwszy kierunek? Dodtakowo niby jade te 2-3 godziny w "hoods" ale wydaje mi sie ze jak jestem fest zmeczony to juz lapie blizej tzn. mialem tak wczesniej chyba juz tak nie mam, to dobry znak tak? Pozdro, Przepraszam za mój język nie jestem z Polska native Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi