kregiel Napisano 13 Maja Udostępnij Napisano 13 Maja Cześć, Od niedawno borykam się z problemem rozłączających się lampek Bontragera. Usuwałem i parowałem je na nowo już wiele razy. Niestety bez sukcesu. Lampki łączą się i rozłączają po włączeniu Garmina. Dzisiaj nawet zauważyłem, że po zamianie tylnej lampki na Garmin Varia, to po dodaniu na nowo przednią lampkę ION 200 RT - Varia nie chcę się automatycznie łączyć po włączeniu Edge. Po usunięciu przedniej lampki z Edge - Varia działa bez zarzutów. Czy komuś udało się rozwiązać problem z lampkami Bontragera? Z góry dziękuję za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eathan Napisano 13 Maja Udostępnij Napisano 13 Maja U siebie zauważyłem, że lampki (ION i RT) nie podłączają się poprawnie jak Gamina usypiam i potem wzbudzam. Raz na kilka lampki nie są podłączone i nie da się ich połączyć przed odświeżenie. Trzeba wyłączyć i ponownie włączyć Garmina. Używam 830 + najnowszy stabilny firmware. Co do lampek to nie znalazłem info o aktualizacji firmware więć mam fabryczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi