mo2 Napisano 13 Maja Udostępnij Napisano 13 Maja W dobrym stanie, szerokość min 140mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 14 Maja Mod Team Udostępnij Napisano 14 Maja Mam Volta Pro (pręty CroMo) w b.d.b stanie. 150zł. takie jak to: https://www.worldwidecyclery.com/blogs/worldwide-cyclery-blog/wtb-volt-pro-135-black-saddle-rider-review szerokość 150mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
christophorus Napisano 1 Czerwca Udostępnij Napisano 1 Czerwca W dniu 13.05.2024 o 11:07, mo2 napisał: W dobrym stanie, szerokość min 140mm Mam WTB Pure V Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
christophorus Napisano 1 Czerwca Udostępnij Napisano 1 Czerwca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 13 Czerwca Udostępnij Napisano 13 Czerwca Mam nowego Volta 142mm jak jesteś nadal zainteresowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi