PanDziekan Napisano 12 Maja 2024 Napisano 12 Maja 2024 Cześć! Zastanawiam się nad zakupem nowego roweru. I wybór padł na uniwersalny segment czyli cross. Większość tras to będą raczej ścieżki rowerowe czy asfalt rzadziej jakiś wypad do lasu ale też rekreacyjnie. W sumie bardziej zależało by mi na większej prędkości niż na bardzo niskich przełożeniach 185cm/88kg. Jestem raczej amatorem w tych sprawach szczególnie jeśli chodzi o osprzęt, ale te na których udało mi się usiąść i wygodnie mi sie na nich jeździło to przedstawiam niżej. Rower raczej na lata do zajeżdżenia: Riverside 920. W sumie najmniej wygodny był jak dla mnie z tego zestawiania ale rozważam póki jeszcze są Romet Orkan 8 M wersja 2 (nie wiem o co chodzi z tą wersją 2 w sumie, rama wygląda jak damska :/) Rower crossowy ROMET ORKAN 8 M 2023 Wersja 2 PROROWERY.PL Unibike Viper, nie wiem który lepszy czy z 2023 czy już 2024. Cena zbliżona mocno Rower crossowy Unibike Viper rama 21 CZARNY 2023 - 9051000122 - 14336153033 - Allegro.pl Giant Roam 2 ( 1 z 2023 bardzo bym chciał ale niestety już poza budżetem moim ) Rower crossowy Giant Roam 2 Disc 2024 w Greenbike.pl Może jeszcze jakiś godny polecenia na który mogę usiąść w Warszawie czy okolicy? Zbyt duży wybór i już sam nie wiem, proszę o radę. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi