hover1995 Napisano 11 Maja Udostępnij Napisano 11 Maja Witam, jestem laikiem w sprawach roweru, nie mówiąc o rowerze elektrycznym. Szukam roweru na którym bym dojeżdżał do pracy (20km w jedną stronę), mam dwie opcje dojeżdżania szutrową droga green Velo, lub ulica. Interesuje mnie odblokowanie napędu powyżej 25km/h Wzrost 183cm / waga 82 kg . Rower kupuje również w aspekcie kondycyjnym, jako że lubię sport. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 11 Maja Mod Team Udostępnij Napisano 11 Maja Poruszanie się odblokowanym rowerem po drogach publicznych jest nielegalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hover1995 Napisano 11 Maja Autor Udostępnij Napisano 11 Maja Może tak interesuje mnie ściągnięcie blokady z poziomu komputera, żeby nic nie modyfikować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 11 Maja Mod Team Udostępnij Napisano 11 Maja Nie może, tylko na pewno. Na forum nie dyskutujemy o nielegalnych przeróbkach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcina Napisano 11 Maja Udostępnij Napisano 11 Maja 3 godziny temu, hover1995 napisał: Może tak interesuje mnie ściągnięcie blokady z poziomu komputera, żeby nic nie modyfikować. W większości modeli rowerów Ecobike górny limit można ustawić w opcjach. Oczywiście robisz to na własną odpowiedzialność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiwor Napisano 12 Maja Udostępnij Napisano 12 Maja (edytowane) 16 godzin temu, hover1995 napisał: Witam, jestem laikiem w sprawach roweru, nie mówiąc o rowerze elektrycznym. Szukam roweru na którym bym dojeżdżał do pracy (20km w jedną stronę), mam dwie opcje dojeżdżania szutrową droga green Velo, lub ulica. Interesuje mnie odblokowanie napędu powyżej 25km/h Wzrost 183cm / waga 82 kg . Rower kupuje również w aspekcie kondycyjnym, jako że lubię sport. Przymierz się do tego: https://www.ecobike.pl/produkt/943/rower-elektryczny-ecobike-expedition-yellow-suv Wydaje się najlepszą opcją na wszystkie wymagania plus potężna bateria(1080Wh), przy 40 km dziennie nie trzeba by często ładować a i na weekend czy urlop moźna by pokusić się na fajną wyprawę w jakiejś pięknej części Polski Edytowane 12 Maja przez spiwor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi