Jeremiach Napisano 10 Maja Udostępnij Napisano 10 Maja Cześć ostatnio rozwalił mi się licznik Wagowo bolt v2. Z tego co patrzyłem koszt naprawy to 600zl. I tak się zastanawiam czy kupić to samo a może garmina. pytanko czy czujniki z wahoo i megane działają z garminem??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pietrash Napisano 10 Maja Udostępnij Napisano 10 Maja Większość czujników działa bezproblemowo z Garminem. Myślę że z z Twoimi również nie będzie problemu, dobrze aby czujnik obsługiwał łączność ant+. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seba8121 Napisano 10 Maja Udostępnij Napisano 10 Maja Mam licznik garmina, pas wahoo i czujnik kadencji własnie chyba megane i wszystko działa bez zarzutu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi