baik Napisano 9 Maja Udostępnij Napisano 9 Maja Cześć wszystkim, Szukam błotników pełnych pasujących do Authora Dextera: https://katalog.bikeworld.pl/2014/web/produkt/rowery/mtb_26_hardtail/author/34888/dexter_1 nie pamiętam tylko czy mój jest 2012, 2013 czy 2014 rocznik, ale to chyba nie ma dużego znaczenia. Nie jeżdzę w takich miejscach, żeby miałyby się te błotniki zapychać, a mam dosyć częstego prania kurtek i plecaków przy wysoko zamontowanych błotnikach, zwłaszcza tylnym. Znalazłem potencjalnie ciekawe błotniki SKS Mudrocker, ale z tego co widzę są do kół 27,5-29", polecilibyście coś do 26"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek.B Napisano 9 Maja Udostępnij Napisano 9 Maja Sks velo 65. Są do 26, ale ja u siebie do 26 założyłem 29 aby dalej sięgały. Spisują się rewelacyjnie i do Twojego roweru spasują. Weź wersję z prętami. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi