Viking1 Napisano 6 Maja Udostępnij Napisano 6 Maja (edytowane) Witam, gdzie mógłbym dostać dodatkowy solidny adapter, który pozwoli ustawić wyżej bagażnik Crosso, tak aby zwiększyć przestrzeń na Błotnik SKS Bluemels Style 27,5-29" 65 mm? Jak widać na zdjęciu, błotnik który leży luźno na oponie, dzieli tylko kilka milimetrów od bagażnika, a producent zaleca, żeby błotnik był oddalony od opony o co najmniej 15 mm. Oczywiście obecny adapter musi zostać, ponieważ ma specjalny otwór na sakwy, które posiadam. Chodzi o zamontowanie dodatkowego adaptera. Edytowane 6 Maja przez Viking1 wstawienie zdjęcia o lepszej rozdzielczości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turysta05 Napisano 6 Maja Udostępnij Napisano 6 Maja Wątpię czy taki adapter można kupić, prędzej dorobić z płaskownika alu lub blachy. Ale spróbuj bez, wbrew zaleceniom. Miałem podobny problem, miejscami luz 8mm, a jednak się sprawdza, jeździłem też zimą w śniegu. Tam gdzie mogłem naciągnąłem błotniki na większy luz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi