thepanone Napisano 6 Maja Udostępnij Napisano 6 Maja Cześć, Czy odgłos skrzypienia w okolicach suportu przy pedałowaniu i lekki luz przy ruszaniu ramion korby oznacza że miski suportu do wymiany? Dokręcenie imbusem ramienia korby nic nie daje (tu nie ma luzu). Jeśli kupuje miski suportu to jak dobrać rozmiar? Mam taki rower https://www.specialized.com/pl/pl/mski-camber-comp-29/p/129000?color=239839-129000&searchText=93218-5106 . Rama jest opisana jako: "Specialized M5 Aluminum, Trail Geometry, PF30 BB, internal cable routing, 12x142mm dropouts, sealed cartridge bearing pivots, replaceable derailleur hanger, 120mm of travel. SEAT BINDER Alloy, 34.9mm". Suport jako: "Race Face PF30". Jak na złość przetarte 2 cyfry numeru ramy "WSPxx01" PS, czy to normalne, że takie miski zużywają się co kilkanaście miesięcy przy małej liczbie kilometrów?. Wydaje mi się, że je wymieniałem w 2023 roku, ale za cholerę nie mogę znaleźć co wtedy kupiłem. Czy przyczyną może być mycie na myjce samochodowej (staram się z odległości i omijać czułe miejsca, ale różnie bywa)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi