Arturke Napisano 5 Maja Udostępnij Napisano 5 Maja Witam, Mam dwa pytania: 1. Czy to normalne że koło gdy jest zamontowane w przednim widelcu jest bardziej przytulone do prawej strony? Mam na myśli że przerwa między lewym amortyzatorem jest większa niż między prawym, widać to gołym okiem że koło nie jest idealnie na środku 2. Jak naprawić niewracającą do miejsca łopatkę zmiany biegów? Po sezonie schowałem rower, w tym roku wyjmuję go z powrotem i patrzę, że przerzutka nie wraca do swojej pozycji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojcio Napisano 5 Maja Udostępnij Napisano 5 Maja Obręcz powinna być w widelcu centralnie - jakie masz hamulce? Jak przerzutka nie wraca, to może zardzewiała linka w pancerzu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arturke Napisano 5 Maja Autor Udostępnij Napisano 5 Maja @Wojciojuż daję znać - podeślę od razu mój model roweru - http://www.bikekatalog.pl/2012//rowery/2031/Genesis.Element.X25/ Moje hamulce to - Tektro Draco, hydr. Disc 180 mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi