maatii1908 Napisano 5 Maja Udostępnij Napisano 5 Maja Hej Wszystkim! Mam do Was pytanie odnośnie hamulców. posiadam rower trek slash7 fabrycznie zamontowane hamulce to Sram Guide T. Hamulce są generalnie bardzo słabe przy zjazdach są bardzo słabe. Wymienione klocki i przelany płyn. Chce wymienić na Magure MT5 jak sądzicie czy te hamulce dają radę? Znalazłem cały komplet tył+ przód z tarczami za 1300 zł (nowe) Czy ewentualnie w tej cenie znajdę coś lepszego? Czy te Magury w zupełności mi wystarczą?. Znalazłem jeszcze za 800zł te same tylko bez tarczy i tu nasuwa się pytanie czy moje aktualne tarcze będą pasowały do zacisków? SRAM center Line 180mm i 200mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin_ostrów Napisano 5 Maja Udostępnij Napisano 5 Maja Przecież mt5 to koszt 150€ max . Tarcze bedą pasowały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maatii1908 Napisano 5 Maja Autor Udostępnij Napisano 5 Maja Znalazłem za 650 zł komplet bez tarcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał87 Napisano 5 Maja Udostępnij Napisano 5 Maja a shimano nie chcesz? z magurami niestety bywają problemy z ich plastikowymi klamkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maatii1908 Napisano 5 Maja Autor Udostępnij Napisano 5 Maja A jakie polecisz Shimano? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał87 Napisano 6 Maja Udostępnij Napisano 6 Maja np. slx 4-tłoczkowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 12 Maja Udostępnij Napisano 12 Maja Jeśli chcesz coś możliwie bezproblemowego - shigura. Shimano to szczające zaciski, magura to tandetne dźwignie. Żeby shimano było możliwie bezproblemowe nowy zacisk dobrze jest przesmarować smarem silikonowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi