Frozenovsky Napisano 4 Maja Udostępnij Napisano 4 Maja Witam, obecnie posiadam opony 700x28c, chciałbym trochę poprawić komfort jazdy a wiadomo - rower to typowa szosa aero więc komfort gra tutaj drugorzędną rolę, gdyż osiągi są top. I tutaj się zastanawiam da radę włożyć tam 32c? Będę wdzięczny za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ernorator Napisano 5 Maja Udostępnij Napisano 5 Maja Teraz tak, nie wiem czy roczniki się różną. Opona będzie miała szerokość zależną od szerokości wewnętrznej obręczy, te w filmie mają 19mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frozenovsky Napisano 5 Maja Autor Udostępnij Napisano 5 Maja No właśnie wiem, że te ta rama z 2021r jest przystosowana do 32c, a nigdzie nie mogę znaleźć informacji o tej z 2019 : / Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi