Wiktor23 Napisano 3 Maja Udostępnij Napisano 3 Maja Mam do sprzedania pilnie rower elektryczny ROMET RAMBLER R9.1 z kołami 29 Potrzebuje go szybko sprzedać bo chce kupić nowy a brakuje mi pieniędzy - Rama aluminiowa , rozmiar L - Amortyzator przód powietrzno olejowy Rock Shox Judy stan BDB, brak luzów, wycieków, pracuje idealnie - Hamulec przedni hydrauliczny SHIMANO BL-MT201 - Hamulec tył hydrauliczny SHIMANO BL/BR-MT201 - Przerzutka tył SHIMANO Tourney - Mostek UNO - Pedały promend metalowe - Opona przód michelin 29 - Opona tył mitas 29 - Silnik 48V 750 wat, bezszczotkowy praktycznie bezawaryjny - Wyświetlacz lcd , na zdjęciu widoczna jeszcze folia na ekranie, - Manetka typ motocyklowy (bardzo precyzyjne dozowanie gazu, możliwość jazdy na samej manetce bez konieczności pedałowania), - Bateria 48V 17,5Ah w obudowie bidonowej, która posiada elektroniczny wskaźnik poziomu naładowania oraz mocowanie zabezpieczające na kluczyk (2 kluczyki w zestawie) - Ładowarka Prędkosć maksymalna która uzyskałem to 55 km/h z górki a na prostej drodze około 40-43 km/h. Jest tez mozliwosc wymiany na jakiegos mocniejszego i byśmy sie wtedy jakos dogadali. Do roweru, akumulatora i silnika dołaczam także fakture. Gwarancja na wszystko jest jeszcze około na rok. Odbiór: okolice tuszyna woj łódzkie Cena: około 5 k (jeszcze do uzgdonia i do negocjacji) Jak ktoś jest chętny to proszę pisać pod numer 507 690 680 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 3 Maja Mod Team Udostępnij Napisano 3 Maja Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia:- pkt 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu- podobny temat już istnieje- narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności.Zasady pisania na forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi