rolfzrybnika Napisano 3 Maja Udostępnij Napisano 3 Maja Hej, macie jakieś doświadczenia z w/w? Chciałbym tam kupić tego elektryka: https://www.mtbiker.pl/shop/rowery-elektryczne/trekkingowe/damski-rower-elektryczny-raymon-tourray-e-30-lady-275-czarno-szary-mat-p277988.html Pytanie, czy sklep legitny? Reklamuja sie jako najwieksz portal rowerowy w Europie Srodkowej (?). Na googlge wygląda spoko - kilka tysiecy opinii dla sklepow stacjonarnych w Hradoku i Bratyslawie https://www.google.com/maps/place/MTBIKER/@48.6796484,15.2979594,7z/data=!4m10!1m2!2m1!1smtbiker!3m6!1s0x4714abdefb02e1c7:0x447577fdbf44a55d!8m2!3d48.69614!4d17.882585!15sCgdtdGJpa2VyWgkiB210YmlrZXKSAQ1iaWN5Y2xlX3N0b3Jl4AEA!16s%2Fg%2F11cmcjgh2c?entry=ttu Na trustpilot tylko jedna opinia - powinno to budzic podejrzenia? https://www.trustpilot.com/review/mtbiker.sk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 3 Maja Mod Team Udostępnij Napisano 3 Maja Zamawiałem od nich lampkę - wszystko było OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecio Napisano 3 Maja Udostępnij Napisano 3 Maja To jest słowacki sklep. Dwa razy kupowałem u nich i nie było żadnych problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siemalysy Napisano 3 Maja Udostępnij Napisano 3 Maja Kupowałem u nich wideł Foxa. Żadnych problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spidelli Napisano 4 Maja Udostępnij Napisano 4 Maja Ja testuję właśnie zwrot do nich; sam zakup był bezproblemowy. Mam nadzieję, że zwrot również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mentos Napisano 4 Maja Udostępnij Napisano 4 Maja (edytowane) Ja już kiedyś w innym wątku napisałem, że z zakupami nie problem, ale fajny system mają. Kiedyś przychodzi mi powiadomienie emalją od nich, że tam zwrot kilka tysięcy EUR. Myślałem że to fiszing, nie otwierałem dalej i olałem, ale wszedłem na swój profil u nich, i faktycznie było naliczenie a potem zwrot. Płaciłem chyba blikiem, albo szybkim przelewem, więc na koncie nic nie miałem ściągnięte poza zakupem. Potem znikły te fikołki z mojego profilu. Teraz też coś kupiłem i podobna historia, i znów jakiś zwrot, ale już kilkadziesiąt EUR. Coś mają burdel w systemie. Ciekawe czy gdybym podał kartę takie miałbym najpierw obciążenia i potem zwroty, chyba bym się wystraszył że to jakieś pezekręty czy kradzieże. Także nie ryzykujcie płatności kartą. Edytowane 4 Maja przez Mentos screen 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spidelli Napisano 7 Maja Udostępnij Napisano 7 Maja Dostałem zwrot, trochę mnie trzepnął kurs euro ale to zawsze trzeba brać pod uwagę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mentos Napisano 8 Maja Udostępnij Napisano 8 Maja (edytowane) A ja znów otrzymałem od nich wiadomość o kolejnym zwrocie, gdybym faktycznie tę kaskę dostawał 😉 Ciągle widać mają jakiś problem, że są częsciowo opłacone i stąd pewnie te zwroty. Choć normalnie zamówienia składałam, od razu płąciłem za całość, towar dostałem i zapomnałem. Edytowane 8 Maja przez Mentos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mpogor Napisano 9 Maja Udostępnij Napisano 9 Maja Zamówiłem u nich gripy. Dostawa w poniedziałek, a sam zakup bez problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mpogor Napisano 13 Maja Udostępnij Napisano 13 Maja Misły przyjść w poniedziałek, a przesyłkę dostałem już w piątek. Wszystko w porządku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi