AGA876 Napisano 1 Maja Udostępnij Napisano 1 Maja Cześć, może doradzicie coś w kwestii niskobudżetowego roweru damskiego crossowego. Jestem niskiego wzrostu (160cm). Myślałam nad Kross Evado 2.0 czy może lepiej jaki Romet? Wybór w ramach 15" nie jest największy, ewentualnie czy szukać czegoś w rozmiarze 17"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keltu Napisano 1 Maja Udostępnij Napisano 1 Maja (edytowane) Riverside 500 masz akurat w promocji za 1599 zł. IMO lepszy wybór od kloców Krossa i Rometa w tym budżecie. Za śmieszne pieniądze (200 zł za komplet przód/tył) możesz sobie tam wrzucić komplet hydraulicznych hebli. Chociaż przy twoim wzroście zakładam że nie ważysz dużo więc mechaniczne też w zupełności wystarczą. Edytowane 1 Maja przez keltu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGA876 Napisano 1 Maja Autor Udostępnij Napisano 1 Maja Znalazłam w tej samej cenie jeszcze coś takiego: https://www.mediaexpert.pl/rowery/rowery-cross/rower-crossowy-indiana-x-cross-3-0-d15-damski-czarno-turkusowy Warto rozważyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi