joan04 Napisano 30 Kwietnia Udostępnij Napisano 30 Kwietnia Witam, szukam lekkiego roweru cross/górski do jazdy rekreacyjnej po mieście i ewentualnie drogach szutrowych, do 30km dziennie. Wolałabym sprzęt który można kupić stacjonarnie na Śląsku, może być używany. Budżet do max 3tys. Mam 158 cm, 55kg. Rower będę musiała wnosić i wynosić z piwnicy, przy wadze poprzedniego 17kg to była mordęga. Przejrzałam forum i moją uwagę zwrócił polecany Felt Verza Speed ale nie można go dostać stacjonarnie, a chciałabym się przymierzyć przed zakupem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 2 Maja Udostępnij Napisano 2 Maja Najpierw określ rodzaj roweru, bo piszesz o crossie/MTB, a wrzucasz zupełnie inny rower... Jesteś zdecydowana na wąskie opony i brak amortyzatora? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaledonia Napisano 2 Maja Udostępnij Napisano 2 Maja W dniu 30.04.2024 o 18:01, joan04 napisał: Witam, szukam lekkiego roweru cross/górski do jazdy rekreacyjnej po mieście i ewentualnie drogach szutrowych, do 30km dziennie. Wolałabym sprzęt który można kupić stacjonarnie na Śląsku, może być używany. Budżet do max 3tys. Mam 158 cm, 55kg. Rower będę musiała wnosić i wynosić z piwnicy, przy wadze poprzedniego 17kg to była mordęga. Przejrzałam forum i moją uwagę zwrócił polecany Felt Verza Speed ale nie można go dostać stacjonarnie, a chciałabym się przymierzyć przed zakupem. A ile ten rower waży ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chrismel Napisano 2 Maja Udostępnij Napisano 2 Maja Producent podaje 11.05kg. Zakładając nawet że to najmniejszy rozmiar i bez pedałów to przyzwoity wynik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi