Marcin2023 Napisano 29 Kwietnia Udostępnij Napisano 29 Kwietnia Witam serdecznie posiadam taki rower jak Kross Level R4 chciałem zapytać co by tu zmienić w tym rowerze aby się lżej jeździło Chodzi mi o koła w większości jeżdżę po mieście i po asfalcie ścieżka rowerowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kipcior Napisano 29 Kwietnia Udostępnij Napisano 29 Kwietnia Koła czy opony? Bo dobre koła podwoją wartość roweru A jak opony to kup Race Kingi, jak chcesz zaszaleć to wersję ProTection, i ciesz się jazdą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin2023 Napisano 30 Kwietnia Autor Udostępnij Napisano 30 Kwietnia (edytowane) Koła Chodzi mi o większą sprawność na asfalcie w ogóle żeby lepiej jeździł jeszcze chciałem zapytać o suport jaki suport kupić na razie do tej korby Fabrycznej bo mi strzela Edytowane 30 Kwietnia przez Marcin2023 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi