Iwok Napisano 29 Kwietnia Udostępnij Napisano 29 Kwietnia Taki mam problem 1szego świata. Mam jeden bagażnik rowerowy i dwa samochody z hakiem: ergo - muszę wymieniać tablicę rejestracyjną za każdym razem, gdy zmieniam samochód. Zakładam, że być może ktoś już wcześniej się z takim kłopotem zetknął. Znacie jakieś patenty na szybką podmianę tablicy rejestracyjnej na bagażniku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojcio Napisano 29 Kwietnia Udostępnij Napisano 29 Kwietnia Też tak miałem, ale to zależy od bagażnika. Na starym było łatwo, bo tablica wchodziła na zatrzaski. Nie próbowałem, ale dziurki i nakrętki motylki, może. Teraz mam trudny bagażnik ale jedno auto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iwok Napisano 30 Kwietnia Autor Udostępnij Napisano 30 Kwietnia Znalazłem rozwiązanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi