ka4r Napisano 27 Kwietnia Udostępnij Napisano 27 Kwietnia Cześć, kupiłem ostatnio rower Giant propel advance 2018 disc. Chciałem wyczyścić tarcze i wymienić klocki. Tymczasem zobaczyłem, że tarcza jest luźna. Chciałem ją dokręcić, ale kluczem który mam nie podejdę, ponieważ blokuje się on na kołnierzu. Czy należy tu zastosować nakrętkę z wypustami po zewnątrz? Na tej nakrętce są ślady odkręcania poprzedniego właściciela śrubokrętem. Pozdrawiam 2ddc6bbe-2d11-4e1f-9358-7b3876259c1e.jfifac496e0e-326b-441e-92ad-df94ce18d60d.jfif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 27 Kwietnia Udostępnij Napisano 27 Kwietnia Tak, powinna tu być nakrętka na klucz do suportu HT2. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ka4r Napisano 27 Kwietnia Autor Udostępnij Napisano 27 Kwietnia Ok dzieki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
locos Napisano 20 Maja Udostępnij Napisano 20 Maja (edytowane) cześć, mam dokładnie ten sam problem i jak sobie patrzę po tych kluczach do suportu to dalej mam wrażenie ze nie będą pasować. mógłbym prosić o jakieś zdjęcie albo link do konkretnego klucza który nie będzie kolidował z tulejką piasty ? z góry wielkie dzięki za pomocne odpowiedzi. edit, taki klucz bedzie pasowal ? Edytowane 20 Maja przez locos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 20 Maja Udostępnij Napisano 20 Maja Żaden. Jakiś buraczyna przykręcił nieodpowiednimi nakrętkami. Odkręcić musisz metodami druciarskimi i kupić prawidłowe nakrętki pod klucz do suportów ht2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
locos Napisano 20 Maja Udostępnij Napisano 20 Maja buraczyna to ja, bo to nowy sprzęt i jak przeczytałem ze w komplecie do tarczy jest nakrętka CL to nie drążyłem tematu, a jestem swiezak w temacie rowerowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi