synulox89 Napisano 26 Kwietnia Udostępnij Napisano 26 Kwietnia (edytowane) Który rower polecacie wybrać: superior stk 400 l, czy SCOTT Sub Comfort 10 Unisex. A może polecacie coś innego w podobnej cenie? Edytowane 26 Kwietnia przez synulox89 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 26 Kwietnia Udostępnij Napisano 26 Kwietnia Bez znaczenia, żaden się niczym nie wyróżnia. Czego w ogóle oczekujesz od roweru? W jaki sposób chcesz go używać? Dlaczego wybór pada na takie ciężkie kloce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
synulox89 Napisano 26 Kwietnia Autor Udostępnij Napisano 26 Kwietnia (edytowane) Szukam roweru do codziennych dojazdów do pracy (max 5km), czasami na dłuższe wycieczki (jednodniowe). Patrzyłem tez na Marin Larkspur 1/2 i chyba bardziej odpowiada mi taki rower. Pytam się jako laik, ostatnio rower miałem 15 lat temu, teraz sporadycznie jeździłem na miejskich, albo pożyczonych. Dodam jeszcze, że nie jestem jakoś specjalnie szczupły, dlatego patrzyłem na unisexy z niska ramą. Edytowane 26 Kwietnia przez synulox89 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 26 Kwietnia Udostępnij Napisano 26 Kwietnia Ja bym o tym pomyślał. https://www.decathlon.pl/p/rower-trekkingowy-riverside-920/_/R-p-329787 Masz sensowny napęd, masz powietrzny widelec który sobie wyregulujesz pod swoją masę. Jak ci trzeba błotników czy bagażnika to nie ma problemu z dołożeniem. Ogólnie w tej promocji oferta jest nie do pobicia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi