Deco_10 Napisano 24 Kwietnia Udostępnij Napisano 24 Kwietnia Hej, myślę o jakimś zorganizowanym wyjeździe tygodniowym w celu pojeżdżenia po tamtejszych trasach MTB (Alpy, Dolomity, Turcja lub inne). Jest kilka firm coś takiego organizujących, nie chce wstawiać linków bo to nie jest wpis reklamowy, więc mam pytanie czy ktoś korzystał z takich wyjazdów, jeśli tak to prosiłbym o napisanie kilku słów z jaką firmą, kierunek, czy polecacie, czy raczej odradzacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kanister Napisano 1 Maja Udostępnij Napisano 1 Maja Korzystałem z usług Transalp.pl. Ogólnie polecam, organizacja, trasy i atmosfera na wyjeździe była super. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AniaSa Napisano 3 Czerwca Udostępnij Napisano 3 Czerwca (edytowane) Korzystam od lat z wycieczek i wypraw mtb biura Cyklotramp i dla mnie super. Kierunek zalezy co lubisz. Z tych co bylam dla mnie mtb Rumunia była najlepsza a potem Bułgaria bo byl teren typu korzenie, kamienie, ziemia. Austria, Włochy, Słowenia, Chorwacja, Czarnogóra w głównej mierze w czesciach w ktorych bylam to po szutrach. Takze kto co lubi Edytowane 3 Czerwca przez AniaSa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi