Mate000 Napisano 24 Kwietnia Udostępnij Napisano 24 Kwietnia Cześć, jest ktoś w stanie pomóc mi z kupnem roweru ? Jeżdżę głównie po asfalcie ale systematycznie lubię też zjechać na płaskie tereny leśne. Zależy mi na hamulcach tarczowych i cenie do 2000 zł. Na ten moment rozpatruję 2 opcje. 1) https://lazaro-bike.pl/sklep/lazaro-elitary-v1-męski-lm_pid=635 2) używany Kross Evado 4.0 z 2017 roku (zadbany) w cenie 1500 zł. Jak myślicie co się bardziej opłaca? A może jakieś inne propozycje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mate000 Napisano 24 Kwietnia Autor Udostępnij Napisano 24 Kwietnia Edit. Znalazłem jeszcze używany Kross Evado 5.0 z 2020 roku ( mało używany ) w cenie 1700 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał87 Napisano 24 Kwietnia Udostępnij Napisano 24 Kwietnia wybrałbym nowego lazaro, nowy to nowy, gwarancja. Evado na jakiej podstawie stwierdzasz że mało używany? sprzedawcy często tak mówią aby sprzedać. Po tylu latach napęd może być do wymiany, amortyzator może mieć już duże luzy, klocki hamulcowe mogą być do wymiany a jak ktoś sam nie potrafi dłubać przy rowerze i korzysta z usług serwisu to przy dzisiejszych cenach usług może się okazać że koszty serwisu + cena uzywanego roweru wyjdzie jak za nowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowerowe_lowe Napisano 24 Kwietnia Udostępnij Napisano 24 Kwietnia ja by wybrał kROSSA:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi