KaczyJLB Napisano 23 Kwietnia 2024 Napisano 23 Kwietnia 2024 Siemka, chciałbym kupić szosę do 3-3,5 tys. zł. Co polecacie dla początkującego?? Chciałbym robić coraz dłuższe trasy. Z góry dzięki Cytuj
Mihau_ Napisano 23 Kwietnia 2024 Napisano 23 Kwietnia 2024 Ogólnie za parę stów więcej sensa na tiagrze https://szybkierowery.pl/produkt/sensa-romagna-disc-tiagra-grey-2024/ https://szybkierowery.pl/produkt/sensa-romagna-disc-tiagra-blue-2024/ A jeśli dorzucić do budżetu się już nie da to szukałbym używki Cytuj
KNKS Napisano 24 Kwietnia 2024 Napisano 24 Kwietnia 2024 Jak to co ? Wszem i wobec polecana, na tym forum, SENSA 😂 Cytuj
nossy Napisano 24 Kwietnia 2024 Napisano 24 Kwietnia 2024 ...za 3999zł. Tribanem RC500 wszyscy się zachwycali, a rama jak od kowala. Cytuj
Mihau_ Napisano 24 Kwietnia 2024 Napisano 24 Kwietnia 2024 To jest spoina przy główce ramy roweru, w którym grupa napędowa stanowi połowę ceny całości. A co? Dla porównania, wiadomo po kolorze jaka marka o że tanio nie jest Cytuj
KNKS Napisano 24 Kwietnia 2024 Napisano 24 Kwietnia 2024 Wiadomo panie @Mihau_. Podśmiechujemy się tylko. Cytuj
Mihau_ Napisano 24 Kwietnia 2024 Napisano 24 Kwietnia 2024 Wczoraj sobie spawarkę kupiłem, cieszcie się, że to nie moja spoina 😂 Cytuj
kaido2 Napisano 24 Kwietnia 2024 Napisano 24 Kwietnia 2024 47 minut temu, Mihau_ napisał: To jest spoina przy główce ramy roweru, w którym grupa napędowa stanowi połowę ceny całości. A co? Dla porównania, wiadomo po kolorze jaka marka o że tanio nie jest A to jest następna kpina xD Tu nie chodzi o ten spaw, bo mój Trybybson nie lepszy, ale tą wstawkę można było sobie już darować. Ona naprawdę killuje wygląd tej ramy. Idea roweru po kosztach i dodatkowe wypełnienie pewnej luki klienta OK, ale zapłaciłbym producentowi nawet te 2-e stówy więcej, żeby to tylko wzieli i wygładzili . Kiedyś taki myk wzmacniający był w bardzo budżetowych Rockriderach i pamiętam jak to skutecznie odstraszało klienta,a przy rowerze MTB to aż tak nie razi jak przy szosie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi