KaczyJLB Napisano 23 Kwietnia Udostępnij Napisano 23 Kwietnia Siemka, chciałbym kupić szosę do 3-3,5 tys. zł. Co polecacie dla początkującego?? Chciałbym robić coraz dłuższe trasy. Z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 23 Kwietnia Udostępnij Napisano 23 Kwietnia Ogólnie za parę stów więcej sensa na tiagrze https://szybkierowery.pl/produkt/sensa-romagna-disc-tiagra-grey-2024/ https://szybkierowery.pl/produkt/sensa-romagna-disc-tiagra-blue-2024/ A jeśli dorzucić do budżetu się już nie da to szukałbym używki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaido2 Napisano 24 Kwietnia Udostępnij Napisano 24 Kwietnia A ja się pytam: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KNKS Napisano 24 Kwietnia Udostępnij Napisano 24 Kwietnia Jak to co ? Wszem i wobec polecana, na tym forum, SENSA 😂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nossy Napisano 24 Kwietnia Udostępnij Napisano 24 Kwietnia ...za 3999zł. Tribanem RC500 wszyscy się zachwycali, a rama jak od kowala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 24 Kwietnia Udostępnij Napisano 24 Kwietnia To jest spoina przy główce ramy roweru, w którym grupa napędowa stanowi połowę ceny całości. A co? Dla porównania, wiadomo po kolorze jaka marka o że tanio nie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KNKS Napisano 24 Kwietnia Udostępnij Napisano 24 Kwietnia Wiadomo panie @Mihau_. Podśmiechujemy się tylko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 24 Kwietnia Udostępnij Napisano 24 Kwietnia Wczoraj sobie spawarkę kupiłem, cieszcie się, że to nie moja spoina 😂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaido2 Napisano 24 Kwietnia Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 47 minut temu, Mihau_ napisał: To jest spoina przy główce ramy roweru, w którym grupa napędowa stanowi połowę ceny całości. A co? Dla porównania, wiadomo po kolorze jaka marka o że tanio nie jest A to jest następna kpina xD Tu nie chodzi o ten spaw, bo mój Trybybson nie lepszy, ale tą wstawkę można było sobie już darować. Ona naprawdę killuje wygląd tej ramy. Idea roweru po kosztach i dodatkowe wypełnienie pewnej luki klienta OK, ale zapłaciłbym producentowi nawet te 2-e stówy więcej, żeby to tylko wzieli i wygładzili . Kiedyś taki myk wzmacniający był w bardzo budżetowych Rockriderach i pamiętam jak to skutecznie odstraszało klienta,a przy rowerze MTB to aż tak nie razi jak przy szosie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keltu Napisano 27 Kwietnia Udostępnij Napisano 27 Kwietnia Rower katalogowo za 10k w 2022 r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi