mateuszbst Napisano 20 Kwietnia Udostępnij Napisano 20 Kwietnia Witam przymierzam się do zakupu spodenek rowerowych luźnych na dystanse w okolicy 150km i tutaj moje pytanie macie do polecenia jakieś sprawdzone modele w okolicy 100-200zł? Z góry dzięki za odpowiedź :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Greg1 Napisano 20 Kwietnia Udostępnij Napisano 20 Kwietnia Mają być z pieluchą czy bez? Ja mam ze dwie pary bez pieluchy a spodenki wewnętrzne mam oddzielne albo też używam bokserki z wkładką. Ale ja mam Decathlonowe i używam ich na mtb, na którym nie robię tak dużych dystansów. Generalnie trzeba uważać, żeby szwów nie było tam gdzie się siedzi bo może obcierać jak się jeździ bez pieluchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brombosz Napisano 20 Kwietnia Udostępnij Napisano 20 Kwietnia Podpinam się pod temat. Jakieś spodenki bez pieluchy do 200zł z zasuwanymi kieszeniami. Ktoś coś widział? Fajnie jakby nie były za krótkie, bo czasami z ochraniaczami kolan jeżdżę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
revolta Napisano 21 Kwietnia Udostępnij Napisano 21 Kwietnia Jeżdżę w tych szortach krótkie i długie dystanse gdy jest 33 stopnie i 15 stopni 😏,najdłuższy dystans 163 km , nie ma się do czego przyczepić kieszenie na suwaki , dużo kieszeni , na bokach suwaki gdzie pod nimi są siatki wentylujące , na olx nowe można kupić zmieścisz się w budżecie . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 21 Kwietnia Mod Team Udostępnij Napisano 21 Kwietnia Luźne szorty nie mają nic do dystansu. Ich się nie ubiera na goły tyłek. Ważne jest co się włoży pod nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RabbitHood Napisano 21 Kwietnia Udostępnij Napisano 21 Kwietnia Na wypady po lesie przez cały ubiegły sezon wakacyjny zakładałem: https://www.decathlon.pl/p/spodenki-fitness-cardio-meskie-domyos/_/R-p-305836?c=Niebieski Materiał jakby go nie było, super lekkie i przewiewne. Minus siatka w kroku - przez co na rower to raczej na rok. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brombosz Napisano 21 Kwietnia Udostępnij Napisano 21 Kwietnia @revolta Będę szukał. Dzięki. Te 200pln to i tak już o 50 poza budżet, ale co tam... @RabbitHood Takie mam, nawet kilka, tyle że bez zapinanych kieszeni. Teraz, kiedy nowy telefon mi się tam nie mieści, muszą to zapięcie mieć. Ogólnie spoko, ale są krótkie trochę. Ubiorę ochraniacze i będzie wyglądać słabo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brombosz Napisano 21 Kwietnia Udostępnij Napisano 21 Kwietnia O takich jeszcze myślę: https://militaria.pl/p/szorty-helikon-uts-11-polycotton-rip-stop-black-98979 Niby branża inna, ale jakby nie czytał to by się nie domyślił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 21 Kwietnia Mod Team Udostępnij Napisano 21 Kwietnia Ja tam polecam Endury. Spodenki nie do zajechania. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Greg1 Napisano 21 Kwietnia Udostępnij Napisano 21 Kwietnia Mam długie Endury, Singletracki II i faktycznie są bardzo porządne. Z krótkich prócz Decathlonowych mtb (nie pamiętam nazwy) mam też trekkingowe Forklaz MT500, są bardzo wygodne, mają zapinane kieszenie po bokach, jedna z nich ma też wewnętrzną kieszeń na telefon, guma trzyma telefon, że nie lata po całej kieszeni. Jeżdżę w nich bardzo często na grawelu, często bez wewnętrznych spodenek z pieluchą i nic nie uwiera https://www.decathlon.pl/p/_/R-p-329049 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NerfMe Napisano 21 Kwietnia Udostępnij Napisano 21 Kwietnia Jak wyżej ja też polecam Humvee to bardzo trwały i niedrogi model. Dużo kieszeni na suwak. Moje pierwsze Humvee mają już z 10 lat I są w ciągłym użyciu. Oprócz krótkich mam jeszcze długie i 3/4. Tylko wkładka ze spodenkami jest słaba. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PJ4cK Napisano 21 Kwietnia Udostępnij Napisano 21 Kwietnia +1 Endura Hummvee, kupiłem jedną parę na próbę a teraz mam już trzy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brombosz Napisano 21 Kwietnia Udostępnij Napisano 21 Kwietnia No to chyba temat wyczerpany. Endura Hummvee i tyle. Pozostało szukać dobrej ceny za XL. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 28 Czerwca Udostępnij Napisano 28 Czerwca A co znacie najkrótszego z wkładką? Endury są bardzo długie... Coś takiej długości Oczywiście tylko luźny krój 🙂. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi