Joytech2137 Napisano 20 Kwietnia Udostępnij Napisano 20 Kwietnia Sytuacja wygląda tak, zdjąłem tylne koło, zdjąłem kasetę, dobrałem się do kulek w bębenku, odtłuściłem wszystko po drodze, nasmarowałem bębenek od środka i od zewnątrz ponownie, po czym złożyłem wszystko do kupy upewniając się że nie zgubiłem żadnej z części. Wszystko ładnie pięknie wygląda tylko po włożeniu koła w ramę, gdy dokręcam quick release koło nie chce się ruszać a tarcza hamulcowa ociera o ramę i całe koło jest widocznie przesunięte w stronę z hamulcem. Co może to powodować ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał87 Napisano 20 Kwietnia Udostępnij Napisano 20 Kwietnia źle poskładana piasta, często nakrętki i tulejki różnią się wymiarami/szerokościami pomiędzy stronami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi