rain922 Napisano 20 Kwietnia Udostępnij Napisano 20 Kwietnia Cześć Na sprzedaż mój rower, składany pod siebie. Rama to Mongoose Pinn'r Foreman, stan bdb, mimo kilku lat na karku. Nie latałem po górach, mimo ambitnych planów. :) Reszta sprzętu, wg zakupów na rowerowy.com: Zębatka do Saint FC-M820 /825 Dartmoor - Stery Exile Cloud Perform - Mostek DH Enduro Dartmoor - Napinacz Simple Selle Italia - Siodło Sportourer FLX Gel Superflow Funn - Sztyca Block Pass Shimano - Korba Zee FC-M640/M645 Do zestawu mogę dorzucić pdeały: Bicyklon - Pedały Bicyklon DX1 - mam je na garażu, ale jak się dogadamy, to je zorganizuje :) Koła Dartmoor, nic specjalnego. Rower stał w garażu w domku, mimo tego łancuch do wymiany - nie zabezpieczyłem na "po sezon". Lekko ruda go złapała :) Zapraszam do kontaktu. Odbiór osobisty. śląsk i okolice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 20 Kwietnia Mod Team Udostępnij Napisano 20 Kwietnia Podaj cenę (regulamin). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 21 Kwietnia Mod Team Udostępnij Napisano 21 Kwietnia Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematuJeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi