Ireneuszz Napisano 23 Kwietnia Udostępnij Napisano 23 Kwietnia to może 160mm na przodzie też jest zbędne i zostawić 2x 140mm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 23 Kwietnia Udostępnij Napisano 23 Kwietnia Jak jest fabrycznie 140/140 to tak zostaw, to naprawdę są zmiany dla sprzętowych onanistów 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarekH Napisano 23 Kwietnia Udostępnij Napisano 23 Kwietnia @Ireneuszz to już musisz ocenić, czy masz realną potrzebę. Ja akurat miałem pod ręką tarcze 160 to zrobię sobie zmianę na lepsze, ale generalnie pewnie zmiana tarcz już coś powinna dać, choć dla mnie i tak te heble w porównaniu do czterotłoczków SLX-a to spowalniacze, ale że jakiś specjalnych gór na pomorzu nie mam, więc myślę, że to co jest fabrycznie ujdzie. Zgoda z @Mihau_, że 2x140 też zatrzyma ten rower i nie dajmy się zwariować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ireneuszz Napisano 24 Kwietnia Udostępnij Napisano 24 Kwietnia no fabrycznie mam tarcze SLX ale chce włożyć MT800, w górach nie mieszkam, waga 85kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi