Molekpl Napisano 19 Kwietnia Udostępnij Napisano 19 Kwietnia Mam na sprzedaż 2 nowe opony Cross King Protecion black chilli w rozmiarze 26x2.20 Nowe nieużywane w pudełkach. Cena za dwie 200 lub 100 za sztukę. Link do OLX Aktualnie jest promo na OLX na darmowe wysyłki link do peppera z opisem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Molekpl Napisano 22 Kwietnia Autor Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 190zł za dwie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NerfMe Napisano 15 Września Udostępnij Napisano 15 Września Dostępne jeszcze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maniek79 Napisano 15 Września Udostępnij Napisano 15 Września te opony są teraz w promocji po 75zł sztuka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NerfMe Napisano 15 Września Udostępnij Napisano 15 Września (edytowane) @Maniek79 Poproszę o link. Edytowane 15 Września przez NerfMe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maniek79 Napisano 15 Września Udostępnij Napisano 15 Września https://kieta.pl/produkt/opona-continental-cross-king-26x2-2-drut/ https://www.hardloop.pl/oferta/35121-continental-cross-king-ii-26x220-rigide-tubetype-opona-mtb-26 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NerfMe Napisano 15 Września Udostępnij Napisano 15 Września Wersja drutowa to ja wiem, że jest tańsza, dziewczynie nawet za 65 zł za sztukę znalazłem, natomiast w ogłoszeniu jest mowa o wersji Protection i taka mnie interesuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 5 Października Mod Team Udostępnij Napisano 5 Października Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematuJeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi