RafalG Napisano 18 Kwietnia Udostępnij Napisano 18 Kwietnia Cześć. Jaka jest różnica pomiędzy Garminem Explore a Explore 2. Warto dokładać 500zł do Explore 2? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pietrash Napisano 18 Kwietnia Udostępnij Napisano 18 Kwietnia Tu masz wszystko opisane https://www.eazymut.pl/blog/edge-explore-2-czym-rozni-sie-od-edge-explore-n124?source=kategoria 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RafalG Napisano 18 Kwietnia Autor Udostępnij Napisano 18 Kwietnia Dzięki za podpowiedź. Generalnie nie mam wielkich wymagań co do nawigacji. W 80% będzie pracowała jako licznik. Porzebuję łatwego w obsłudze sprzętu z podstawowymi informcjami, czyli dobrym nawigowaniem głównie po lasach i informacji ile do końca. Ważne jest też latwe przerzucanie śladów z Komoot i mapy.cz i dobre prowadzenie śladach, Tras na urządzeniu raczej nie będę wytyczał chyba, że w sytuacjach awaryjnych. Czy Explore i Expore 2 mają te same mapy?, Już prawie byłem zdecydowany na Sigma Rox 11.1, ale jak mam dołożyć 100zł do Garmina Edge Explore to chyba warto? Bo wyglada, że dokładanie 5 stów do dwójki chyba nie za bardzo się opłaca dla niewymagającego użytkownika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 18 Kwietnia Udostępnij Napisano 18 Kwietnia Najważniejsze rzeczy to climb pro, barometr a przede wszystkim mocniejsza bateria. Oczywiście całość działa też szybciej/sprawniej 42 minuty temu, RafalG napisał: Warto dokładać 500zł do Explore 2? Trochę inaczej bym do tego podszedł. Explore to już "dziadek" i na pewno nie rozważałbym kupna nowego 6 minut temu, RafalG napisał: Już prawie byłem zdecydowany na Sigma Rox 11.1, sigma zupełnie nie liczy się w tym segmencie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecio Napisano 18 Kwietnia Udostępnij Napisano 18 Kwietnia Explore jedynka nie udał się Garminowi , odradzam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RafalG Napisano 19 Kwietnia Autor Udostępnij Napisano 19 Kwietnia To może inaczej. Jaka navi kupic do 800zl? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ernorator Napisano 19 Kwietnia Udostępnij Napisano 19 Kwietnia Garmin 530, Explorer 2. Każdy baryton, rox, sigma z navi kosztuje i tak tylko trochę mniej a robi znacznie mniej i znacznie gorzej. Ewentualnie może da się znaleźć Wahoo bolt V2 ale mi się nie podobało, za to znam ludzi co wolą od garmina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecio Napisano 19 Kwietnia Udostępnij Napisano 19 Kwietnia @RafalG dorzuć 300 do budżetu i masz Explore2 Będziesz więcej niż zadowolony.😁 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pietrash Napisano 19 Kwietnia Udostępnij Napisano 19 Kwietnia Jeżeli nie potrzebujesz dodatkowych funkcji treningowych to na pewno Explorer 2 będzie lepszy niż Edge 530. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi